Sök
  • Magnus Blom

Kvällens intressanta hockeydubbel

Söndagens spelförslag i Hockeyettan Södra satt som en sportkeps. Tranås körde över Tyringe och vann med 6–2 och Vimmerby tog en stabil 4–1-seger borta mot Hanhals. Välbehövligt. Nya tag i kväll.


Jag lägger fortsatt fokus på Hockeyettan Södra, där jag försöker hitta intressanta odds. Var länge inne på Tranås mot Borås, men fyra skador i hemmalaget gjorde att jag backade.

Dagens spel: Spelstopp 19.00. Kallinge-Ronneby–Hanhals (1.53) och Tyringe-Troja över 6,5 mål (2.00) Dubbeln ger 3.06.

Krif är ett starkt hemmalag och de har definitivt kapacitet för att bli topp 5 och därmed gå till allettan. Samtliga sex matcher hittills har inneburit täta drabbningar där det varit uddamålet åt något håll.

Hanhals var chanslöst mot Vimmerby och har nu dessutom en lång bussresa i benen. De kommer att få det tufft. Krif har också lätt för Hanhals enligt statistiken. Av de tio senaste matcherna har Krif vunnit nio...

Tyringe ligger sist i tabellen och lär få det tufft att avancera uppåt. Det handlar om ett ungt lag som krigar för varandra och är dessutom skadedrabbat.

Troja ångar på i toppen och har nu övertagit serieledningen från Nybro och den positionen vill de såklart behålla. Offensiven lossnade mot Kalmar senast och kan de komma igång med sitt spel i powerplay lär målen trilla in ytterligare. Jag hoppas de visar från start att det är klasskillnad mellan lagen för i så fall borde överspelet sitta. Tobias Törnkvist och Alexander Bjurström saknas på grund av sjukdom, men däremot är Tim Bothén tillbaka efter hjärnskakning.

Jag spelar 96 kronor på dubbeln.

I hockeykassan: 6 spel. +196 kronor.66 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com