Sök
  • Magnus Blom

Kommentator på Lagavallen - och V75-jackpot

En spännande helg står för dörren med både fotboll och trav. Blir spännande att följa då mycket står på spel.

För egen del kommer jag att tillbringa kvällen som kommentator på Lagavallen där tvåan Ljungby IF tar emot Växjö Norra i div 3 Sydöstra Götaland.

Det blir fjärde gången jag får den sysslan och det är roligt att de vill ha min hjälp. De tidigare tre har LIF vunnit mot Högsby (2–0), Nybro (4–1) samt Åryd (1–0). Kan det möjligen vara ett samband?

Ni som inte kan vara på plats och är nyfikna hur det går kan se matchen på Min fotboll för 29 spänn. Känns som hittat.

Klart är att målvakten Morgan Hellman och mittbacken Enes Smajlovic samt talangen Isak Cederlund missar derbymatchen på grund av sjukdom. Dessutom är duon Oscar Pedersen och Mubiru Yahaya avstängda, medan Haris Hodzic inte kommer loss från studierna. Dessutom finns det en del småskador.

Tillbaka i truppen är Filip Ekholm och Josef Karlsson. Målet kommer att vaktas av Olle Salomonsson.

LIF kommer till spel med en stark 2–1-seger borta mot serieledande Sölvesborg. Självförtroendet ska vara på topp och truppen är bred. Nu får de som inte spelat så mycket hittills chansen att visa vad de går för.

Tränarduon Samir Hodzic och Peråke ”Kånna” Antonsson vill säkert också förlänga segersviten på hemmaplan. Lita på att de kommer formera startelvan efter bästa sätt.

Norra var ett tippat topplag inför serien, men har så här långt inte motsvarat förväntningarna och åker de sex milen västerut med gamnackar efter tre raka förluster.

En intressant match på förhand.


Lagans AIK lirar hemma i morgon mot serieledande Sölvesborg. Efter två raka vinster har LAIK avancerat i tabellen och ligger i mitten. Moralen är otroligt hög i laget och även om de stöter på tufft motstånd finns alla möjligheter att ”stjäla” poäng även mot tabellettan. På Ringvallen behöver inte LAIK frukta något motstånd.


Onsdagens rysarspel Magnolia Boy var med i typ - en sekund. Sedan blev det galopp då kusken kastade ned hästen i starten. Den kommer att vinna innan årets slut och den dragningen ska jag vara med på...

Ligger lågt under fredagen på spelfronten och riktar fokus mot lördag.

I kassan: 95 spel. +1645 kronor.


Lördagen bjuder en ny jackpot på V75. I potten ligger det 61 miljoner kronor och väntar på en ensam vinnare. Omgången på derbybanan Jägersro ser supersvår ut på förhand och det kan bli allt från noll till sju rätt.

Jag kör som vanligt andelsspel och ni som är sugna på att haka på letar upp Hoddles Heta på atg.se/icatierp. Varmt välkomna.


Och nästa helg startar Premier League...


I kväll blir det ett nytt inhopp som kommentator då LIF tar emot Växjö Norra.

72 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com