Sök
  • Magnus Blom

Kim får chansen bakom Alex

Tottenhams slogan ”To Dare is To Do” (Att våga är att göra) gäller inte minst då man tippar trav. Ett bra exempel var lördagen i Skellefteå.


Efter mängder med timmar i lopparkivet hittade jag till slut en ”mordvinnare” i Elsa Mearas och Per Linderoth, som stött på alldeles för tufft motstånd på sistone. Nu var hon nere i en normal klass och skulle dessutom tävla barfota runt om. Istället för att ödsla åtta streck i ett öppet stolopp valde jag att ta ställning och spikade henne till aptitliga 16 procent.

Per satte in slutstöten i vida spår i slutsvängen och hann fram kort före mål till 4.13.

När en sådan vinnare hittas kan till och med bloggen dra på smilbanden.

Dessvärre var det rena favoritparaden i övriga lopp och därmed blir det en ny jackpot nästa lördag på Åby med 66 miljoner kronor i potten.

Relativt lugnt på spelfronten, men jag har hittat ett drag till Solvallas förmiddagstrav.

Dagens spel 1: Spelstopp 11.54. Solvallas lopp 3. 4) This Is Alex (Kim Moberg)

Nioåringen kördes invändigt senast på Örebro, men fick en sen lucka och spurtade ursinnigt. Nu kommer han ut i ett lämpligt lopp och får han sitta still till slutsvängen kommer det att gå undan när duktiga Kim Moberg drar i högertömmen.

Jag spelar 50 VP.

I kassan: 131 spel. +1745 kronor.


Lite fotboll på slutet.

Klassiska Markaryds IF fick stryk med 3–8 i epilogen mot Hovshaga och ramlade ur division 4 och får nästa säsong spela derbymatcher mot Strömsnäsbruk och Råstorp/Timsfors.

När jag började på Smålänningen 1989 spelade MIF i division 1 (näst högsta serien).,,


Ljungby och Lagan spelar sina sista seriematcher för säsongen i div 3 Sydöstra Götaland. LIF jagar en kvalplats, medan LAIK vill säkra nytt kontrakt. Spännande.


Söndagens viktigaste kamp drar dock igång 17.30 då Manchester United tar emot Tottenham på Old Trafford. Största frågan: Hur många straffar får United? En? Två?... COYS!


50 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com