Sök
  • Magnus Blom

Kicki kickar igång travveckan

Polly Avenue serverades ett bra lopp av Magnus Jakobsson i tredje ytter. Attackerade på sista bortre långsidan, men fick det aldrig riktigt att bita och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Kul däremot var min start som spelläggare på travcash.se som samarbetar med Ica Supermarket i Tierp. Sjuan satt som en sportkeps och gav runt 350 spänn tillbaka i nettovinst per andel. Nya tag på lördag som bjuder på en ny jackpot med 58 miljoner kronor då omgången avgörs på Bergsåker. Ni hittar Hoddles heta på atg.se/icatierp . Välkomna.

Dagens drag: Halmstad lopp 11. 13) Kicki Lagö. Halmstad bjuder på toppsport under måndagskvällen med bland annat kval till Stosprintern. Brukar spelmässigt inte bli någon höjdare. Jag har dock hittat ett roligt drag i dte avslutande lärlingsloppet för körsvenner som max är 30 år. Marc Elias kör Kicki Lagö, som tränas av pappa Conrad Lugauer. Hon hade all otur i världen senast med strul från start och även i slutsvängen. Blev trea trots allt. Nu kommer hon ut från bakspår över lång distans, men med klaff på bitarna borde hennes speed bita bra över upploppet. Hon är definitivt värd att syna.

I kassan: 13 spel. +2824.

30 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com