Sök
  • Magnus Blom

Julklapp till Guddarp – Smajlovic är klar

Dagen för julafton släpper division 5-klubben Guddarps IF en mindre ”bomb” då de gjort klart med rutinerade Enes Smajlovic, som närmast kommer från Ljungby IF.


Guddarp skriver så här om övergången·

”Såhär dagen före julafton vill vi alltså passa på att ge alla en riktigt fin julklapp i form av en av kommunens absolut bästa fotbollsspelare i Enes Smajlovic. Rutin i massor trots bara 34 år gammal med spel i tex LIF i många år och även 3 år i Öster i Superettan och Div 1. Vårt genom tiderna klart största nyförvärv i föreningens historia och det är naturligtvis ett fantastiskt tillskott för oss! Enes egenskaper vet de flesta om och det är en central mittback eller innermittfältare som givetvis kommer tillföra massor till oss.


- Givetvis helt fantastiskt att en spelare av denna kaliber väljer spel i GIF kommande säsong. En ödmjuk, lugn och sympatisk kille som både kommer göra enorm nytta och visa vägen för de yngre. När Enes meddelade utåt att han inte kommer lägga tiden LIF kräver, så tog vi en kontakt och erbjöd han att spela fotboll i GIF, och ca en vecka senare fick vi det positiva beskedet, hälsar sportgruppen.”


Med Enes i truppen får givetvis Guddarp bära ett stort favorittryck på sina axlar inför den kommande säsongen.

Enes Smajlovic är klar för spel i Guddarps IF. Foto: Guddarps IF.

88 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com