Sök
  • Magnus Blom

Johannesson lämnar LIF - klar för Guddarp

Division 5-laget Guddarps IF har rivstartat Silly Season och kan nu räkna in sitt andra nyförvärv till den kommande säsongen. Och precis som Filip Ekholm kommer nyförvärvet från Ljungby IF precis som bloggen avslöjade under gårdagen.


Den som är tillbaka i Giffarnas blåvita dress är mittfältaren Erik Johannesson som därmed blir klubbens andra nyförvärv.

Klubben skriver följande på sin facebook-sida.

”Som många vet är det en kille som gjort många år hos oss tidigare, men för något år sedan valde att ta klivet till LIF och försöka vara med och föra upp sin moderklubb i seriesystemet. Nu är han dock tillbaka hos oss och det är med glädje vi återigen presenterar en kille som återvänder till vår klubb, där man hör hemma. En gedigen bra mittfältare som alltid varit en kille i gänget och som också är signifikativ för mentaliteten i Guddarps IF.


- Också detta en drömvärvning för oss med en kille som kan spela på många platser, träningsvillig och alltid har ett leende på läpparna. Han kan föreningen och människorna och hur vi arbetar, och vi är väldigt glada att Erik är tillbaka då det är en kille som alltid tillhört stommen i gemenskapen både på och utanför planen ända sedan han var 15-16 år då han kom till oss. Nu har han fått nyttig erfarenhet i LIF och kommer tillbaka som en ännu bättre fotbollsspelare, hälsar sportgruppen”.


Med Filip Ekholm och Erik Johannesson i truppen kommer Guddarp definitivt bli att räkna med kommande säsong. Och som bloggen skrev under gårdagen är det fler spelare på ingång.

Känner ni till något som händer under Silly Season i den lokala fotbollen? Mejla gärna i så fall till 480blom@telia.com.

Erik Johannesson hälsas välkommen tillbaka till Guddarps IF av tränaren Daniel Sumiqi. Foto: Guddarps IF.

103 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com