Sök
  • Magnus Blom

Johan tillbaka efter avstängning - och segersugen

Dream Creation avancerade fram utvändigt ledaren varvet före mål, men var slagen redan på sista långsidan. Däremot levererade Jonas Moberg då han lotsade in Gandalf Jaam först över linjen till 8.55. Det var dock först efter stor dramatik då Moberg körde innanför pinnarna både i slutsvängen och på upploppet. Han borde blivit diskad, men fick behålla segern. Tack.


Tur behövs inom spelet för att nå framgång också, då det handlar om små marginaler. Några som läst bloggen har hört av sig och tackat för tipset - sådant värmer i höstrusket.

I eftermiddag avgörs GS75 på Charlottenlund i Köpenhamn, men trots att det var fina race hittade jag inget spel som tilltalade. Det hittade jag dock på Åby, som drar igång sina tävlingar 11.10.

Dagens spel 1: Spelstopp 11.54. Åbys lopp 3. 6) Cavidendron (Johan Svensson)

Åbytravet lockar med breddlopp under förmiddagen och skicklige amatören Johan Svensson - som managerar V75-profilen Farlander Am - är tillbaka efter sin avstängning och är säkert segersugen tillsammans med Cavidendron. Hon är snabb från start och Johan kan lägga upp loppet som han vann, antingen köra i spets eller släppa och sedan avgöra via open stretch. Idag kommer hon dessutom gå barfota runt om som är optimalt. Jag blir förvånad om hon förlorar det här loppet.

Jag stöttar med 200V.

I travkassan: 166 spel. +2848 kronor.


96 visningar1 kommentar

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com