Sök
  • Magnus Blom

Johan, jo han kör en riktig luring...

Tisdag och fortsatt mulet väder i Ljungby.

Blir att sitta vid datorn och plugga på inför jackpotten på Bollnäs på lördag.


När det gäller Tottenham är det klart att Eric Dier förlänger kontraktet till 2024. En kämpe, men ingen av mina favoriter. Speciellt när han, av någon anledning, fått agera mittback. Sedan han blev skadad har försvarsspelet fungerat ypperligt.


Mycket trav hela dagen och på kvällen kör bland annat Solvalla och Jägersro, där jag hittat en rolig luring på Skåneovalen.

Dagens spel: Jägersro, lopp 5. 2) Mahara Gutha (Johan Svensson). Maharajah-dottern startade förra veckan på Halmstad och hamnade i tredje inner. Kom ut ett spår i slutsvängen, men det var en mur av konkurrenter framför och hon blev fast som fyra och såg smällfin ut. Loppet är för körsvenner som max körde 75 lopp förra året och därför känns det tryggt med Johan Svensson i vagnen, som emellanåt är med och gasar mot proffsen. Nu har han läge för att sno åt sig ledningen med bara fyra hästar på startvolten. Därifrån bör hon bli svårfångad. 13 startar och ännu ingen seger. Det är dags att ändra på den statistiken nu!

Jag lirar 100 VP.

Senaste spelet: Global Wonderland fick ett fint lopp och såg ut att gå mot segern på upploppet, men krafterna tröt och hon blev utkontrad sista biten.

I kassan: 29 spel. + 1808 kronor.73 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com