Sök
  • Magnus Blom

Jagat spelobjektet med blåslampa - i kväll blir det barfota!

Wingait Henke kom aldrig till start på Axevalla och därmed blev det återbetalning på de satsade slantarna. V75 hade annars två fina vinnare i Maestro Crowe och Heavy Sound, som båda lär höra talas om sig framöver.


Nya tag.

V86 med jackpot på Jägersro/Solvalla.

Dagens spel: Spelstopp 20.30. Jägersros lopp 6. 4) Galantis (Stefan Persson)

Femåringen har jag jagat ett tag med blåslampa - men dessvärre utan framgång. Men jag ger mig inte så lätt. Det som är intressant den här gången är att han ska tävla barfota runt om och på den balansen var han tvåa i derbykvalet i höstas bakom Power. Stefan Persson gillar jag som kusk och han blir bara bättre och bättre. Får han ett smyglopp, gärna i högt tempo, kommer speeden att bita bra då motståndet ser överkomligt ut.

Jag lirar 100 VP.

I travkassan: 230 spel. +1665 kronor.


76 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com