Sök
  • Magnus Blom

Jackpot på V75 - här har ni mina tankar

Förra helgen blev det, som många av er redan vet, full pott och sju rätt på mitt andelsspel Hoddles Heta. Det inbringade 995 000 kronor och 64 andelsköpare fick 15 500 in på kontot.

Idag är det ny jackpot på V75 som avgörs på sommarbanan Bollnäs. Ni som inte varit där och besökt Hälsingebanan kan jag varmt rekommendera en visit.

Är ni sugna på att köpa en andel på Hoddles Heta gör ni det på atg.se/icatierp.


Gårdagens tre spel gav två andraplatser genom Magnolia Boy (46-oddsare!) och Opulent Tile. Den förstnämnde flög fram efter sen lucka och var - åter - inte tom i mål. Kan duga nästa gång, men delar då förmodligen inte ut ett sådant smaskigt odds. Med tanke på att han gav 7.87 på plats gav det totalt ett netto på 161 kronor.

Dagens spel 1: Bollnäs lopp 5, 9) Island Life (Ove A Lindqvist). Robert Bergh anlitar offensive Ove A Lindqvist som gästkusk och det känns spännande. Nioåringen är härdad i klassen och har suttit fast på sistone i hårdare gäng än det han ställs mot idag. Han är värd att syna. Jag provar 50 VP.

Dagens spel 2: Bollnäs lopp 8, 1) Kos Odin (Simen B Jessen). Var en unghäststjärna men stagnerade sedan i utvecklingen. Är på väg att hitta stilen igen som sexåring och läget går inte att klaga på. Körs dessutom med pisk nu och insatsen som knappt slagen som tvåa på Bjerke skvallrade om att formen sitter där. Lång distans är ett frågetecken, liksom för kusken Simen B Jensen. Men, det är bara att köra rakt fram och hålla övriga bakom sig. Hur svårt kan det vara?

Jag provar 50 VP.

Dagens spel 3: Bollnäs lopp 9, 6) Manuzio Hanover (Kenneth Haugstad). Mer norskt i form av min gode vän ”Baggen”. När han vann med sin adept på Lindesberg tog han tidigt sikte mot det här loppet på Bollnäs som är över tre varv. I träningen känns han kalasbra och det hörs mellan raderna riktigt hur nöjd gutten från Lillehammer låter med sin femåring.

Han är helt bortglömd av någon konstig anledning. Jag stöttar med 50 VP.

I kassan: 36 spel. +2496 kronor.


Sköt om er.


Jag och ”Baggen” som är ute efter sin första tränarseger på V75 med Manuzio Hanover.

91 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com