Sök
  • Magnus Blom

Intressanta travdrag till Jägersro

Det har varit stiltje med travspelen i veckan sedan lunchdraget Magnolia Boy i tisdags endast mäktade med ett femtepris. Idag är det dubbeljackpot på V75 på Jägersro med 72 miljoner kronor i potten.


Som vanligt kommer jag köra ett andelsspel och ni som är sugna på att vara med loggar in på atg.se/icatierp och letar upp Hoddles Heta. Välkomna.

Jag har även hittat tre speldrag under dagen som jag hoppas ska förstärka kassan.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.31. Jägersros lopp 3. 10) Ottens Filosof (Stefan Persson)

Maharajah-sonen, som tränas av Kalmars Håkan Danielsson, har fått två lopp i kroppen efter lite vila och slutade tvåa senast i Kalmar. Och det var en insats med mersmak då han satt i fjärde ytter och avslutade med 13,5/s.700 i tredjespår för att kort före mål bli slagen av en smygkörd. Bakspår den här gången över kort distans tror jag kan vara perfekt då det finns många gasglada kuskar i det främre ledet bakom bilen. När Steffo drar i högertömmen i slutsvängen kommer spurten att bita bra.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.50. Jägersros lopp 9. 6) Farlander Am (Stefan Persson)

Den femårige valacken som körs och tränas av Johan Svensson har övertygat stort under året och endast missat pallplatsen vid ett tillfälle på tio starter - och den gången satt han bombfast på Axevalla. I genrepet blev det en tight incident mellan Johan och Conrad Lugauer, där den sistnämndes häst blev störd till galopp. I samma veva fick Johan punktering på sitt ena hjul och fullföljde loppet på ena fälgen på ny rekordtid. Johan blev avstängd efter den malören och har nu anlitat Stefan Persson, som tar för sig mer och mer som catchdriver. Det lutar åt tuff körning från start och det skulle gynna den här krabaten enormt mycket. Jag tror han har toppchans att vinna oavsett löpningsförlopp.

Jag spelar 100 VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.20. Jägersros lopp 10. 7) Imagine Boko (Nicklas Westerholm)

Femåringen tränas av Robert Bergh, som har full form på stallet, men han har valt att köra favoriten 15) Indra´s Secret istället, som kommer med två raka V75-segrar. Han står dock tufft till med bakspår och 40 meters tillägg. Därför känns stallets andrahäst hyperintressant från springspår på 20-fållan. Berghs grabb Nicklas Westerholm åker ned från Sundsvall för att enbart köra den här formstarke individen. Det känns superspännande.

Jag lirar 50V och 100P.

I travkassan: 144 spel. +1438 kronor.

De här kuskarna från Halmstad - Johan Untersteiner och Stefan Persson - får nyckelroller på V75-systemet i eftermiddag.

63 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com