Sök
  • Magnus Blom

Intressanta drag till Halmstads V75-omgång

Lunchdragen i tisdags fick nöja sig med hedrande andraplatser där både Digital Data och Pre Calculated kördes offensivt av Jörgen Sjunnesson men fick ge sig mot övermakten. Bittert, allra helst som det blev minus 25 spänn i kassan.


Idag riktar vi blickarna mot Halmstadtravet som är arrangör för V75-tävlingarna. Banan lär, som alltid, vara i kanonskick. Jag har hittat några idéer som vi ska stötta på toton.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.42. Halmstads lopp 6. 11) Global Approval (Magnus Jakobsson)

Duktige Magnus Jakobsson tar hästtransporten från Karlstad ned till Halmstad och han lär inte ha siktet inställt på några soltimmar på Tylösand. Nä, han kommer förstås i angeläget ärende med sin fyraåring som gav ett bra intryck senast på Åby efter en vilsam resa och sen lucka. Skulle det klaffa med positionerna kan han mycket väl skrälla till ett smaskigt odds.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.27. Halmstads lopp 8. 3) M.T.One Wish (Christian Gracciolo)

En som fullständigt hamnat utanför radarn är hemmahästen och stoet M.T.One Wish. Näst senast galopperade hon i segerstriden på upploppet och gången efter satt hon invändigt och fick aldrig se dagens ljus i ett lopp som vanns av 11) Laleh Pellini (som är med igen). Hon är ganska kvick i benen och borde komma vettigt till med bara fem hästar på start. Hon känns superspännande i ett lopp som känns vidöppet bakom storfavoriten 5) Nouba Mom.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 3: Spelstopp 17.50. Halmstads lopp 9. 5) Four Guys Dream (Stefan Persson)

I somras på Axevalla spikade jag Håkan K Perssons fyraåring och han motsvarade förväntningarna. Då hade han fått ett skarpare jobb i kroppen. Den här gången har han fått ett lopp i kroppen och borde rimligtvis vara i samma skick som i slutet av juli. Är ”Steffo” offensiv tror jag han kommer att få överta spets och sedan ska dramatiken vara över. Jag håller tummarna för att bröderna Persson lyckas på hemmaplan.

Jag kliver in med 100VP.

I travkassan. 190 spel. +1935 kronor.


131 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com