Sök
  • Magnus Blom

Idag Shejkar vi loss på middagen...

Blandad kompott på spelförslagen under torsdagen. Nu gäller det att ladda om och förstärka kassan inför helgen.

Det blev en vinnare på lunchen igår. Break Through imponerade stort för Markus B Svedberg och vann plättlätt till 2.60 och 1.30 på plats. Hon kommer att vinna fler lopp framöver och är värd att följa. Rob Dyrdek var dock geistlös i spurten.

Lite oflax på kvällsdraget American Dream, som pep till spets och sedan släppte till favoriten. I slutsvängen fick hon galopp då hon låg trea i ett läge då det gick rysligt snabbt. Jag tror inte hon var trött och den som vann loppet satt bakom. Synd på en sådan fin 35-taggare.

Nya tag idag.

Dagens spel 1: Spelstopp 12.20. Solvalla lopp 1. 6) Shejk (Örjan Kihlström).

Att lira en debutant är alltid vanskligt, men snackade med tränare Pasi Aikio häromveckan och frågade om han hade någon lovande treåring. Svaret blev Shejk. Och det förstår jag efter att ha sett kvalloppet, där han gick med full fart över mål efter 13,2/s.700.

Det intrycket gör att jag lirar 100 VP utan att blinka.

Dagens spel 2: Spelstopp 12.45. Solvallas lopp 2. 7) Magnolia Boy (Fredrik B Larsson)

Jag föreslog ett spel på Magnolia Boy senast den startade på Solvalla. Då kördes han passivt och sköt till bra efter sen lucka och blev tvåa som 46-oddsare bakom vinnande Djokovic. Nu ställs han mot snällare kamrater, men i gengäld är läget uselt. Det krävs en optimal styrning av Fredrik B om det ska bli seger.

Jag nöjer mig med 50 VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.30. Östersunds lopp 3. 6) Elsas Mearas (Per Linderoth).

Sexårsmärren avslutade starkt via fjärdespår senast i slutsvängen och knep andrapriset med mersmak. Nu kommer hon ut från springspår över kort distans och med en lyckad start kan det bli en klassisk spets-och-slutseger.

Jag nöjer mig med 50 VP.

I kassan: 63 spel. +1659.Blir det en älgkebab även i år för bloggaren?

68 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com