Sök
  • Magnus Blom

Idag kommer jag att spela ”TP” på lunchen

Onsdagens speldrag Galantis har jag jagat länge och kommer att fortsätta med det. Nu hamnade han i kön för Stefan Persson och tempot var obefintligt i täten, men han formligen flög fram den sista biten som trea. Snart måste han bara få vinna lopp. Litet plus i kassan.


Nya tag.

Har hittat ett drag till lunchen på Bergsåker och jag kommer att plocka fram Trivial Pursuit-lådan för att spela ”TP”. Nä, inte frågesporten utan Bollnästränaren Tomas Pettersson som nu fått alla möjligheter i världen att vinna med sin märr Bellis Frontline i 23:e starten.

Oavsett hur det går på lunchen har jag även hittat en vinnare till kvällsracen på Åby, där oddset dock blir mer blygsamt.

Dagens spel 1: Spelstopp 12.20. Bergsåkers lopp 1. 3) Bellis Frontline (Tomas Pettersson)

Jag har haft ögonen på TP:s märr i några starter och hon har inte fått sätta nosen först på 22 starter. Men snart måste det helt enkelt vara dagsl Hon har suttit fastlåst på sistone och senast var det bakom kanonhästen Essie Gonzales på V75. Den här gången är det ett stolopp över kort distans och nu får det bära eller brista. Kör i spets hela vägen, TP!

Jag lirar 100VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 20.56. Åbys lopp 8. 1) Payet D.E. (Hanna Lähdekorpi)

Sexåringen kommer från tre raka V75-starter, men har slutat 5,4 och 5 vilket är ganska blygsamma placeringar i sammanhanget. Bakom det döljer sig dock en hel del otur då han suttit fast i samtliga starter och aldrig fått chansen att visa sitt kunnande. Det behöver han inte bekymra sig över på Åby dåd en banan har open stretch (två fria invändiga spår på upploppet). Han måste helt enkelt ha toppchans för Hanna Lähdekorpi, som visade fin form i onsdags då hon vann ett V86-lopp tillsammans med Hierro Boko.

Jag spelar 100 VP.

I travkassan: 216 spel. +893 kronor.

Dags att spela lite TP igen...

78 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com