Sök
  • Magnus Blom

Huvudsponsorn minskar ekonomiska stödet

IF Troja-Ljungby, som satsar på att ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan, får minskat ekonomiskt stöd till kommande säsong av huvudsponsorn Svetruck enligt uppgifter till bloggen.


Roger Andersson, vd på Svetruck, har inte mycket att tillägga angående det ekonomiska stödet till Troja.

– Inga kommentarer, hälsar Roger, kort.

Svetruck har varit Trojas huvudsponsor i drygt tio år och därmed varit en viktig samarbetspartner för klubben, då de bland annat haft reklam på isen, sargen, matchtröjorna samt byxorna.

Roger Andersson var även ordförande i klubben mellan 2009–15 och sitter med i valberedningen.


Stödet minskar

Svetruck kommer att fortsätta att sponsra Troja, men i dagsläget tyder allt på att stödet kommer att minska. I hur stor omfattning är dock fortfarande oklart.

– Svetruck har meddelat att de kommer att behålla sin loge i Ljungby Arena, men däremot inte ha kvar sin reklam på matchtröjorna. Hur det blir med is-och sargreklamen håller vi på och diskuterar. Jag för samtal med Roger och jag hoppas allt blir klart under augusti, meddelar Trojas ordförande, Arto Lassila.

Hur mycket pengar handlar det om?

– Det vill jag inte gå in på, hälsar Lassila.

Hur går ni vidare efter det här?

– Vi kommer att jobba på ett bredare plan och det blir något vår nye marknadsansvarige Edward Angshult att hugga tag i den närmsta tiden, slutar Arto Lassila.

Under måndagen blev det klart att Karlskrona HK tvångsnedflyttas till Hockeyettan södra efter ekonomiska problem.

De ersätter därmed HC Dalen från Norrahammar, som under tisdagen blev överflyttat till den västra ettan.595 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com