Sök
  • Magnus Blom

Hoppas Lejons galante travare ryter till över upploppet

Även om det blev två tredjeplatser på dragen till Bergsåker förra helgen blev det ett netto i travkassan. Bellis Frontline hängde med bra och hade lite krafter kvar. Vestpol Gladiator kördes helt perfekt av Per Linderoth som brakade till ledningen från bakspår. Tyvärr var han inte riktigt lika bra den här gången utan kroknade över upploppet och slutade trea.


Legat lågt i veckan då jag inte haft några idéer som startat.

Men idag på Jägersro har vi några spännande drag som kan vara intressanta.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.31. Jägersros lopp 3. 7) Pre Calculated (Jörgen Sjunnesson).

En nybliven fyraåring efter Scarlet Knight som senast stötte på tufft motstånd i form av Demon Ima. Har varit struken efter det, men inget allvarligt då han kommer ut igen. Hoppas ”Sjunne” är påställd och laddar framåt. I så fall är det toppchans.

50V och 100P blir mitt spel.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.27. Jägersros lopp 8. 10) Galantis (Erik Adielsson).

Zola Boko-sonen vann två av sina tre första starter i livet. Spåddes en lysande framtid, men blev sjuk som treåring och kvalade inte in till kriteriet. I fjol gick han en 1.11-tid bakom Power och Aramis Bar på Åby och han kvalade även in till derbyt, så det finns kapacitet hos den här krabaten. Näst senast kom han bort efter en offensiv styrning i V75 på Halmstad. I senaste starten gick han bra som tvåa på Åby och visade full form. Med en lyckad start blir han inte lätt att stå emot över upploppet. Det enda lilla minuset är att han fick stå över veckans jobb för Johan Lejon, men det ska inte ha någon större betydelse då han startade för tio dagar sedan.

Jag stöttar med 100VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.20. 2) The Real Star (Erik Adielsson)

En som fullständigt blivit bortglömd idag är Fredrik Perssons sjuåring. Han var ”iordningställd” inför starten på hemmabanan Kalmar, men sprang då mest runt och slirade trots att han gick 1.12,0/1640 meter auto. Till dagens start har han fått bättre grepp i skorna och från ett passande läge känns han spännande.

Jag lirar 50V och 100P.

I travkassan: 208 spel. +1589 kronor.

PS! Ni som vill vara med på ett andelsspel på V75, med 52 miljoner kronor i jackpot, kan logga in på atg.se/icatierp och leta upp Hoddles Heta. Välkomna.

Klappat och klart? Tre drag till Jägersro finns ute på bloggen.

51 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com