Sök
  • Magnus Blom

Halmstad Hammers klubbar ned motståndet...

I onsdags lirade jag Nybro till 1.96 mot Vimmerby. Det kändes riktigt. På eftermiddagen gick larmet att tre spelare drabbats av covid-19 i Vimmerby och oddset sjönk. Laget var också på väg mot Nybro, men strax innan framkomsten tog sportchefen beslutet att vända hemåt igen med bussen. Spelet blev därmed ”nollat”.


Nya tag i kväll och två matcher står på menyn i Hockeyettan Södra. Tyringe–Tranås känns iskall, men däremot har jag hittat lite värde i den andra kampen.

Dagens spel: Spelstopp 19.00. Halmstad–Karlskrona

Halmstad ligger trea i tabellen och är sju poäng bakom KHK, men med två matcher mindre spelade. Laget skulle mött Troja i onsdags, men den drabbningen blev uppskjuten och det innebär att de bör vara på hugget till den här kampen.

Hammers ledde bortamatchen med 4–1 inför slutperioden innan KHK kom ikapp till 4–4. I förlängningen avgjorde dock Hammers och vann med 5–4.

Jag kikade lite på KHK:s derbykamp mot Krif i onsdags där de torskade hemma med 2–3. Det såg inte bra ut försvarsmässigt och är de lika givmilda mot Hammers anfallare kommer de att få stora problem.

Jag tror stenhårt på ett utvilat Hammers som dessutom är starkt på hemmais.

Jag lirar 100 spänn på ettan till 2.32.

I hockeykassan: 16 spel. +549 kronor.


67 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com