Sök
  • Magnus Blom

Högt spelvärde på hemmaseger

Onsdagens hockeydubbel var inte i närheten. Kallinge-Ronneby klappade igenom fullständigt på hemmaplan och förlorade mot Hanhals med 5-8. Jo, ni läste rätt. De släppte in åtta kassar. I mötet Tyringe-Troja föreslog jag över 6,5 mål, men siffrorna stannade på 1–4.


Nya tag i eftermiddag.

Och jag har hittat ett odds som sticker ut ordentligt.

Dagens spel. Spelstopp 15.00. Mörrum-Kallinge-Ronneby 1 (3.78)

Mörrum vann premiären mot Tranås med 4–2, men har därefter spelat sex matcher utan att ta någon trepoängare. Borta har de dock haft tuffa motståndare som Troja, Nybro och Vimmerby. De har bland annat värvat in Oscar Holst från Tingsryd, men tidigare i Troja. Han skulle gjort comeback i onsdags, men så blev inte fallet. Känslan är att det kommer vara ett högmotiverat Mörrum som skrinnar ut på Jössarinken i det här heta derbyt. Defensivt har de bara släppt 18 mål och det är klart godkänt. Däremot har det brustit offensivt där 14 kassar framåt är direkt svagt, för laget innehåller en del vassa lirare. Släpper det nu?

Krif klappade som sagt igenom totalt mot Hanhals. Åtta insläppta på hemmais kan inte hänt sedan Hedenhös tid. Feelingen är att det kan satt sig i skallarna och att det är ett osäkert lag som kommer till spel i det här derbyt.

I mina ögon är det här en oviss derbydrabbning.

Därför är det ingen tvekan om att lira ettan till 3.78.

Jag provar 50 kronor.


61 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com