Sök
  • Magnus Blom

Guddarp rustar vidare - fjärde nyförvärvet klart

Guddarps IF fortsätter att se om sitt hus inför den kommande säsongen i division 5. På måndagsmorgonen presenterade klubben sitt fjärde nyförvärv, som även han hämtades från storebror Ljungby IF.


Den senaste i raden av nyförvärv till Giffarna är nämligen den 21-årige mittfältaren Kavin Trinh.

Guddarp skriver följande om sitt nyförvärv på sin facebooksida:

”Giffarna landar med andra ord ett riktigt nytt spännande tillskott i en tekniskt spelskicklig mittfältare som har en otrolig potential att bli en stor sevärdhet på Kämpevallen under säsongen. Kavin slog tidigt igenom och kom med i landslaget kring 15-årsåldern. Han flyttade till IFK Värnamo för vidare spel men fick sedan problem med skador där bland annat en korsbandsskada var en broms i den lovande karriären. Via flytt tillbaka till Ljungby och spel med LIF hamnade han sedan ett år i Kånna 2019 där det tog fart igen, och förra säsongen var han tillbaka i LIF. Nu väljer han dock att följa med övriga gänget för spel med GIF och det är givetvis något vi är glada för.

- En riktigt spännande spelskicklig och kvick kille som vi har stora förhoppningar på. Kavin har ett härlig spelsinne och har en fot som kan sätta bollen perfekt på medspelarnas fötter. Att han väljer att spela med oss kommande säsong är givetvis väldigt glädjande för oss och höjer spetskvalitéerna ytterligare i truppen. Konkurrensen börjar nu hårdna på allvar och det behövs för att vi skall kunna finnas med i toppen av tabellen under kommande säsong, hälsar sportgruppen.”

Sedan tidigare har trion Filip Ekholm, Erik Johannesson samt Eric Bengtsson, samtliga från LIF, signat på för Giffarna som nu även kan räkna in Kavin Trinh i truppen.

Guddarp blir att räkna med.


Mittfältaren Kavin Trinh hälsas välkommen till Guddarp av tränaren Daniel Sumiqi. Foto: Guddarps IF

132 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com