Sök
  • Magnus Blom

Global Wonderland en fin lunchvinnare

Vill inleda med att säga: Tack.

Ni är otroligt många - både ökända och okända - som på ett eller annat sätt hört av er till mig och gratulerat till V75-vinsten i lördags. Jag spelade in 995 115 kronor till 64 andelsköpare, som vardera fick 15 548 kronor extra att spendera i semestertider.

Extra stolt över spiken Four Guys Dream och Stefan Persson i den sista avdelningen som vann till 6,99 och var streckad på 18 procent.

Ett minne för livet, då jag tycker det är extra kul att många är med och vinner då delad glädje är dubbel glädje.

Fick feeling för honom efter snack med tränaren Håkan K Persson, som ni kan läsa om här: https://travcash.se/v75-tips/infor-v75-broderna-persson-har-en-drom-om-att-vinna/

På lördag väntar en ny jackpot på V75, som avgörs på Bollnäs.

Arbetet är redan igång och ni som vill vara med hittar bolaget Hoddles Heta på www.atg.se/icatierp . Välkomna.


Nog om det.

Det stundar alltid nya lopp inom travet och det går inte att leva på gamla meriter.

Lunchloppen avgörs i Karlstad på Färjestad, en bana som jag för övrigt har kvar att besöka innan jag har fullbordat samtliga banor. De andra är Hoting och Lycksele.

Dagens spel: Färjestad lopp 4. 4) Global Wonderland (Magnus Jakobsson). Stoet gjorde comeback senast på Lindesberg, men hamnade i åttonde ytter. Magnus gick till attack 800 kvar men fick halvtaskiga ryggar men över upploppet spurtade hon strålande och inkom som trea. Insatsen skvallrade att nästa gång är det dags.

Nu fick hon ett perfekt spår bakom bilen och Jakobsson lär tidigt söka sig mot täten. Väl där blir hon svårstoppad.

Mitt spel blir därför 100 kronor vinnare.

I kassan: 28 spel. +1908.


I övrigt: Kaffe kaka - tredje raka. Tottenham har vaknat till liv i säsongens elfte timme och vann igen efter 3–0 mot Leicester. Inget skönspel, men en grym effektivitet framåt. Två kassar av Kane. Nu återstår bara epilogen borta mot Crystal Palace. Chansen till spel i Europa League lever vidare. COYS!
62 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com