Sök
  • Magnus Blom

Full form på travspelen – tre nya idéer till Eskilstuna

Det fortsätter att gå bra för spelförslagen på hästarna. Wrecking Ball gjorde sitt på Jägersro i onsdags då han efter rena drömloppet i rygg på ledaren stack undan enkelt och vann till 6.25. Idag har jag hittat tre drag på Eskilstuna.


I helgen avgörs det dubbla V75-omgångar och skådeplatsen för detta är Sundbyholm i Eskilstuna. Ni som är sugna på att vara med på ett andelsspel letar upp Hoddles Heta på atg.se/icatierp . Vi hade sju rätt förra veckan. Dags igen?

Mina tre drag för lördag.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.53. Eskilstunas lopp 4. 15) Love No Pain (Jorma Kontio)

Tränaren Katja Melkko har haft en svacka i stallet men tycks vara kraftigt på gång igen och plockat tio segrar den senaste månaden. Fuxan Love No Pain kördes passivt senast, men avslutade rykande sista biten med 1.10/s.700. Tufft emot den här gången och knepigt läge med bakspår på tillägg gör att jag ligger lite lågt och tror hon kan spurta in till en pallplats.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.27. Eskilstuna lopp 8. 8) Zizou (Henna Halme).

Femåringen, som tränas av Veijo Heiskanen och körs av sambon Henna Halme, kommer med en färsk seger i bagaget då han vann från utvändigt ledaren och bara klev ifrån sällskapet sista biten. Heiskanen har alltid vältrimmat och de tre varven borde vara ett plus. Henna brukar vara offensiv i sina styrningar och med klaff på loppet kan han dyka upp bland de tre främsta

Jag spelar 50V och 100 P.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.42. Eskilstuna lopp 11. 10) Heavy Sound (Kenneth Haugstad)

Åttaåringen var ute för tre veckor sedan på Gävle och hamnade i kön, men avslutade rykande fort sista biten med 8,2/s.700 och fick nöja sig med tredjepriset. Kan ”Baggen” hitta tredje ytter tror jag ingen kan stå emot sista biten över upploppet då han inte möter några underdjur. Håll igång!

Jag stöttar med 100 VP.

I travkassan. 152 spel. +2 063 kronor.

Bloggen tillsammans med Hans G Lindskog.

68 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com