Sök
  • Magnus Blom

Fotbollsurr och en stark V75-spik

I kväll är det en makalös kväll för oss som både gillar fotboll och travsport då det är dags för den andra CL-finalen samt att Solvalla arrangerar en V75-omgång, där Jubileumspokalen för femåringar är russinet i kakan.


Gårdagen innehöll både lokal och internationell fotboll.

För nykomlingen Lagans AIK blev det en smrtsam förlust i jumbomötet mot Högsby IK, då hemmalaget lade beslag på de tre poängen efter ett segermål till 3–2 i slutminuten. För LAIK, som nu ligger sist, gäller det att plocka fram moralen som finns i truppen. På lördag väntar Lindsdal hemma.


Internationellt hade Paris SG inga problem att avväpna Leipzig i den första CL-semifinalen med 3–0. I kväll avgörs de vilka de får möta av antingen Lyon eller Bayern München. Som tyskarna såg ut mot Barcelona får de gälla som storfavoriter.


Två travspel i går på lunchen där Go Peppergirl höll för trycket och vann för Victor Rosleff och vann till 2.86. Den andra uppsittningen fick loppet kört precis som jag hoppades, men hon räckte inte alls utan slutade femma. Bara att glömma.

I kväll är det topptrav på Solvalla och ni som är sugna på att köpa en andel av mig gör det på

atg.se/icatierp där ni letar upp Hoddles Heta. Välkomna.

Dagens spel 1: Spelstopp 19.05. Solvallas lopp 4. 11) Princess Kloster (Peter Untersteiner).

PU:s märr har formen i zenit även om segrarna uteblivit på sistone. På Axevalla fick hon knappt stryk och på Åby vid senaste framträdandet fick hon aldrig fritt i spurten. Från bakspår behövs det alltid lite klaff, men stämmer det har hon definitivt chansen.

Jag synar henne med 50 V och 100 P.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.27. Solvallas lopp 10. 7) Seismic Wave (Björn Goop).

I Jubileumspokalen litar jag på att ”Goopen” sätter dit den Timo Nurmos-tränade femåringen, som tagit tre raka segrar i år på ett övertygande sätt. Nu ställs han mot tuffare lekkamrater än tidigare, men som jag läst loppet blir det tidig ledning och sedan ska dramatiken vara över. En sund spik på V75.

Jag spelar 100 VP.

I kassan: 73 spel. +1104.Bloggen är på jakt efter nya vinnare. Häng på!

142 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com