Sök
  • Magnus Blom

Fotbollskommentator - och en vinnare felfri

Fredag och en intensiv dag stundar. Först och främst ska jag kommentera fotboll på kvällen samtidigt som jag har en vinnare i Kalmar. Det blir också en rapport från Trojas första träningsmatch borta mot Kristianstad under kvällen.


Ljungby IF vill ha mig som kommentator i deras hemmamatcher och det känns hedrande. I kväll tar LIF emot Åryd på Lagvallen och matchen kan ni följa på Min Fotboll för 29 spänn, vilket känns som ett överkomligt pris.

Båda lagen står på sju poäng och laget som vinner kommer att haka på toppen.

LIF saknar avstängda duon Josef Karlsson och Mubiru Yahaya efter deras röda kort senst i 1-2-förlusten mot Lindsdal. Däremot är Enes Smajlovic och Flip Ekholm tillbaka igen.

Matchstart är 19.00.


Samtidigt är det dags för säsongens första träningsmatch för Troja, som ställs mot Kristianstad borta. Skåningarna har redan hunnit med att besegra Malmö 2–1 efter over time och Rögle med 6–5.

Tunga skalper och det blir en bra värdemätare för Troja, som kommer till spel med samtliga spelare tillgängliga för kamp.


Spelförslagen har gått trögt en längre tid, men i kväll har jag hittat ett spännande drag i Kalmar som inte blir favorit.

Dagens spel 1: Spelstopp 19.52. Kalmars lopp 5. 5) Newlight Coger (Fredrik Persson)

Den förmodade favoriten 1) Joker of Steel föll ur travet senast och gav ett tveksamt intryck. Det öppnar ut för formkortet Newlight Coger, som var oerhört vass efter en stor galopp i första sväng senast då han avslutade med full fart över upploppet. Går han felfritt i kväll blir han inte lätt att stå emot. Att Fredrik Persson kör med självförtroende är förstås också ett plus.

Jag spelar 100 VP utan att blinka.


I kväll blir det även till att hålla ett öga på finalen i EL mellan Sevilla-Inter. Tippar 2-1.

I kväll blir det ett inhopp som kommentator då Ljungby tar emot Åryd på Lagavallen.

160 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com