Sök
  • Magnus Blom

Fotbollsdags igen - och lite nya travdrag

Tiden rullar på och idag är det dags för den lokala fotbollen att sätta igång igen. Dessutom har jag två spännande travdrag att bjuda på.


Div 3-fotbollen sätter igång igen och för Ljungby IF väntar bortamatch mot Ronneby BK. LIF vann premiären mot Högsby med 2–0. Det var för sex veckor sedan och nu gäller det att ladda om batterierna. Att ta poäng på Brunnsvallen kräver en toppinsats av samtliga.

För grannen Lagans AIK är det debutdags i trean och för motståndet på Ringvallen står Karlshamn United. Blekingegänget har premiären avklarad och föll då med hemska 1–6 hemma mot Pukeberg, så de lär vara revanschsuget till tusen. LAIK å sin sida lär vara taggat till tusen inför den historiska premiären så högt upp i seriesystemet. Knapp hemmaseger?

Ni kan läsa om matcherna senare under kvällen på bloggen.


I torsdags bjöd jag på ett lunchdrag som satt till 4.02 då Johanna Lind lotsade Emma Rae först över linjen efter en perfekt styrning. Några av er som läser bloggen och hörde av er och tackade för tipset. Sådan inspirerar och är uppskattat.

Dagens drag 1: Spelstopp 17.50. Bollnäs lopp 9. 1) Bastian Boom (Ulf Ohlsson). Fyraåringen blev störd till galopp på upploppet med segern klar näst senast. Provade sedan V75, men galopperade bakom bilen och gjorde en strålande upphämtning som fyra. Här får han garanterat en bra resa och i sulkyn sitter landets vinstrikaste kusk och bara väntar på luckan. Kommer den kan han överraska.

Jag lirar 50 VP.

Dagens drag 2: Spelstopp 20.43. Halmstad lopp 7. 6) Arno dell´Est (Gustav Johansson). Fyraåringen är helt på topp för dagen och kommer ut i ett lopp för körsvenner som inte fyllt 30 år. Lovande Gustav Johansson får chansen bakom den Christoffer Eriksson-tränade hingsten, som var vass efter galopp näst senast och visade upp en stark spurt som tvåa på Kalmar efter 10,7/s.700. Nu är det dags för seger!

Jag lirar 100 VP.

I kassan: 42 spel. +2448.99 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com