Sök
  • Magnus Blom

Fotboll, kommentatorsjobb och trav på menyn

Uppdaterad: 28 jun 2020

Söndag och strålande väder ute.

Kommer att bli en fin dag och 13.00 är det kick off mellan Ljungby IF-Högsby IK i div 3-fotbollen. Det kommer att ske utan publik, men jag kommer att finnas på plats då jag ska kommentera matchen åt LIF.

Vi provtestade igår och det kändes helt okej. Det är bara att hoppas tekniken fungerar. På sikt tror jag det kan bli bra då alla blivit varma i kläderna i sina roller.

Ni som vill följa premiärmatchen och vill höra min ljuva stämma (blandning av norrländska och småländska) hittar appen på minfotbollinfo.svenskfotboll.se.

Även LIF-damerna ska in i hetluften idag. Deras premiär sker hemma mot Smålandsstenar där matchstart är 18.00.

Jag kommer att skriva om båda matcherna på Blomkollen under dagen/kvällen. Håll koll.


Från gårdagens trav bjöd Boden på en lätt omgång som endast gav 571 kronor för sju rätt.

Det innebär jackpot för fem rätt och de slantarna överförs till Kalmars V75-omgång som traditionsenligt avgörs under midsommarhelgen. 58 miljoner kronor ligger i potten och väntar och det kommer att bli mycket jobb i veckan då det gäller att leta efter vinnare/skrällar i lopparkivet.

Örjan Kihlström rattade mina två drag i går och hur han kunde vinna med Jagger Boko, som hoppade kråka i stort sett under hela loppet, var en mästares signum. Oddset stannade på 2,56 och det var kanske lite blygsamt. Att det var bästa hästen som vann råder det ingen tvekan om.

U.R.Faxe däremot fick en drömresa av ÖK, men var helt utan geist till slut och utgjorde en slät figur.

Jag ligger lågt med speldrag idag och återkommer senare i veckan då jag hittat något intressant.

I kassan: 10 spel. +3124.

V75 avgörs idag på Bjerke, Norge. Jag kommer att lägga mitt sista andelsspel på Tullinge spel i laget Harry Kane. Priset är 150 kronor/10 andelar för er som är sugna på att vara med. Midsommarhelgen och framöver kommer jag att bli spelläggare på V75 hos ett travgäng som är kraftigt på uppgång. Återkommer i veckan med mer info.


133 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com