Sök
  • Magnus Blom

Forsberg får vänta med comebacken ”Saknar känslorna”

Tanken var att IF Troja-Ljungbys huvudtränare Roger Forsberg skulle anslutit till truppen i slutet av veckan efter sin hjärtoperation, men så blir inte fallet. Utan comebacken dröjer ytterligare några veckor.

– Ja, så är det. Läkarteamet ville inte släppa iväg mig redan, utan jag ska genomgå ytterligare kontroller, kommenterar Roger Forsberg, som ringde upp bloggen och berättade om hälsotillståndet.

Från början var det tänkt att Roger skulle komma till Ljungby på torsdag och vara tillbaka i träning på fredag och lördag, för att sedan coacha laget i söndagens hemmamatch mot Visby/Roma.

– Det var plan A från min sida, men den har fått skrinläggas efter snack med läkarteamet. Jag känner mig pigg och hela den biten, men de vill hålla kvar mig ytterligare några veckor för att vara på säkra sidan. Det handlar helt enkelt om medicinska skäl.

När blir nästa besök hos läkaren för din del?

– Förhoppningsvis den 4:e eller 5:e februari. I så fall kan jag vara med när vi möter Karlskrona borta den 7:e februari då serien vänder. Går inte det vägen så blir det den 8:e februari och då kan jag vara med när vi spelar mot Dalen hemma den 10:e februari.

Hur är det att följa laget och matcherna via datorn?

– Jag blir lite het emellanåt, det måste jag erkänna. Jag saknar helt enkelt känslorna som är ute på isen och i båset. Jag vill tillbaka och har ett inre driv.

Hur tycker du det har sett ut hittills?

– Vi har fått en tuff start, men vi kan bättre än vad vi visat upp på sistone. Det vi behöver förbättra är spelet runt båda kassarna. Vidare hoppas jag Jesper Ylivainio kan bli den injektion vi behöver för att lyfta i tabellen, slutar Roger Forsberg.

Bloggen hoppas på ett snabbt tillfrisknande så att Forsberg åter tar sin plats i båset tillsammans med Johan Benker.

Senaste matchen Roger Forsberg coachade Troja från båset var den 4 november då det blev vinst med 5–3 borta mot Karlskrona.

Roger Forsbergs comeback i båset dröjer ytterligare några veckor.

326 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com