Sök
  • Magnus Blom

Fin gåva av Red Stallions till Troja

Covid-19 har lamslagit många klubbar runt om i landet, men det är många supporterklubbar som gjort sitt yttersta för att stödja sin förening. Så har fallet även varit för IF Troja-Ljungby där Red Stallions gjort ett fantastiskt jobb där de idag överlämnade en gåva.


Sedan en dryg månad tillbaka har supporterklubben Red Stallions haft en kampanj för att samla in pengar till Troja, där de varit väldigt aktiva och fått gamla spelare att ställa upp och bidra ekonomiskt under den pågående pandemin. Per Lundbergh, Jacob Larsson, Bengt Elfving, Roger Johansson, Leo Gudas, Morgan Grans, Rickard Wallin, Stefan Mattsson och Mattias Weinhandl är några av Trojaprofilerna som varit delaktiga i kampanjen.


Det idoga arbetet fick ett fantastiskt genomslag och under fredagen besökte Red Stallions Johan Brodén kansliet och överlämnade en check på 40 000 kr.

– Ett ypperligt bevis på ett enastående engagemang och hjärta för Troja, skriver klubben på sin hemsida.


Ett extra viktigt tillskott i kassan eftersom nya restriktioner har kommit igen där det endast åter är tillåtet med 50 personer på läktarna.

Trojas nästa hemmamatch är mot Hanhals lördagen den 14 november.Johan Brodén i supporterklubben Red Stallions överlämnade en check på 40 000 kronor till Trojas sportchef Daniel Håkansson och marknadsansvarige Edward Angshult efter den lyckade kampanjen under den rådande pandemin. Foto: IF Troja-Ljungby

50 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com