Sök
  • Magnus Blom

Farlander Am - vilken skön V75-vinnare...

Tre speldrag i lördags på Jägersro och det blev lite blandad kompott, där det dock blev en hygglig nettovinst när allt summerades. Bloggen vill också tacka till alla som på ett eller annat sätt hört av sig och gratulerat till V75-vinsten i lördags. Sådant värmer i höstrusket.

Allra mest i lördags gladde förstås Farlander Am som vann till 3.31 efter en fantastisk insats med tredjespår hela slutrundan. Pratade både med tränaren Johan Svensson och kusken Stefan Persson som var mäkta imponerade.

Imagine Boko var inget tokigt skrälldrag utan han slutade trea och delade ut 3.88 på plats.

Däremot var det surt på Ottens Filosof som galopperade i slutsvängen då han tappade travet och satt i rygg på den som vann loppet och som kröp fram över upploppet...

Nya vecka med nya drag.

Dagens spel 1: Spelstopp 12.20. Bollnäs lopp 1. 5) Overtimeosåfin (Mats E Djuse)

Den sjuårige valacken kommer från tre raka V75-starter där han vid två tillfällen stött på hyperkapable Seismic Wave. Nu går han ned ordentligt i klass, men står med 20 meters tillägg och det kan lätt bli ett taktiklopp även om det bara är åtta hästar med. Skicklige Mats E Djuse borgar dock för att han får chansen till slut.

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 20.36. Halmstads lopp 7. 5) First One In (Tony Jönsson)

Sexåringen var ute i lärlings-SM senast och satt tredje invändigt och gick ut i andraspår 250 kvar och fick fritt först 100 kvar då han sköt till riktigt bra som trea. Nu körs han av sin tränare och från 20 meters tillägg kan det lätt bli strul på vägen. Lång distans, som han vann på näst senast, passar dock bra.

Jag spelar 50V och 100P.

I travkassan: 147 spel. +1804 kronor.Igge gör tummen upp för travtipsen i bloggen.

72 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com