Sök
  • Magnus Blom

Ett stallskrik som hördes över Öresund

I torsdags jobbade jag åt kanal75 och skulle intervjua en tränare inför V75. Valet föll på dansken Thomas Bonde från Århus, som kom med bra information angående Lorelei Marie. Spets och slut till 2.78 i vinnarodds. Ett stallskrik som höll och som gladde danskarna.


Nya tag.

Åby kör race på lunchen med en del intressanta lopp.

Dagens spel 1: Spelstopp 13.06. Åbys lopp 2. 6) Amerindienne (Kim Eriksson)

Sexåringen provade V75 senast, men galopperade på upploppet med en fjärdeplats på gaffeln. Nu kommer han ut över sprinterdistans och det tror jag är ett stort plus. Jag nöjer mig med en hundring då kusken hade ett par mindre begåvade styrningar på Kalmar i går.

Jag spelar 50VP.

I travkassan: 205 spel. +1414 kronor.
67 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com