Sök
  • Magnus Blom

Ett drag från Hockeyettan Södra

Fem matcher från Hockeyettan Södra på agendan under fredagskvällen. Det första spelet på Vimmerby satt som en sportkeps till 2.30 i onsdags. Vad blir det för tips i kväll?


Speldraget Vimmerby infriade förväntningarna och vann med klara 3–0 borta mot Tranås i onsdags efter en stark insats.

Dagens spel. Spelstopp 19.00. Vimmerby–Troja.

Sedan tränaren Phil Horsky återvände till Vimmerby har laget gått som. De vann fortsättningsserien överlägset i våras och hade även 1–0 i matcher mot Hudiksvall i play off 3 och var således bara en seger från att nå kvalserien. Nu har de spelat 15 tävlingsmatcher varav tolv slutat med vinster och tre kryss. Senaste förlusten är borta mot Borås den 29 januari. De har också i inlett serien på bästa sätt med segrar mot Tyringe (5–2) och Tranås (3-0).

Troja låg å sin sida under med 0–1 i matcher i play off 3 mot Visby/Roma innan covid-19 satte stopp för allt spel. Mycket har hänt i truppen sedan dess där gamla trotjänare lämnat och ersatts med unga förmågor. I premiären blev det 2–3 i baken mot Hanhals efter over time, vilket var en grov missräkning. I onsdags var det däremot inget snack om saken då Mörrum besegrades med 4–1 och där skotten slutade 51–17. Alla femmorna pumpade på och det är ett skadefritt gäng som åker till Astrid Lindgrens hemstad.

Det är två jämna lag, men då oddset på hemmaseger är för högt i mina ögon tvekar jag inte.

Jag lirar en hundring på ettan till 2.66.

I kassan: 1 spel. +130 kronor.101 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com