Sök
  • Magnus Blom

En vinnare enligt skolboken

Jag vet inte om Joakim Lövgren var inne och ”tjuvläste” i bloggen i går, men han körde exakt som jag hoppades. Snabbt till spets, dämpade tempot en bit och gled sedan säkert undan till lätt vinst med Speed Vici till hyggliga 5.94 i odds. Tackar!


Det är alltid extra roligt när man kört loppet i badkaret och det blir precis som man analyserat. Sådant ger ringar på vattnet och bygger självförtroendet inför kommande lopp.

Dagens spel 1: Spelstopp 13.00. Åbys lopp 3. 3) Zanna Jet (Victor Rosleff)

Femårsmärren, som tränas av framgångsrike Jerry Riordan och körs av kusktalangen Victor Rosleff, galopperade bort sig senast men visade med en vass upphämtning till sjätteplatsen att formen är på topp. Nu handlar det om betydligt bättre förutsättningar med kort distans och ett bra spår bakom bilen. Från spets blir hon inte lätt att rubba.

Det som åter oroar en smula är att hon måste gå med skor då hon normalt kutar barfota.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.26. Solvallas lopp 9. 6) Comes With Age (Anders Eriksson)

Mantorptränaren Stefan P Pettersson har en lovande treåring i Comes With Age. För två veckor sedan drog de iväg till Bergsåker men fick nöja sig med en fjärdeplats. Han såg helt okörd ut från andra ytter och de krafterna lär komma till pass den här gången. Vasse Anders Eriksson får chansen den här gången. Han går alltid med skor och har en vass spurt att tillgå. Nu tar vi dem över upploppet!

Jag lirar 50V och 100P.

I travkassan: 178 spel. +2813 kronor.


77 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com