Sök
  • Magnus Blom

En trolig och en rolig vinnare på Påskafton

Det fortsätter att vara motigt för speldragen på travet i bloggen. På Solvalla i lördags underpresterade Aramais Face, medan Love Håleryd galopperade bort sina möjligheter i första sväng. Lucky Truc gick helt okej som trea och räddade dagen från en katastrof.


Nya tag.

Idag avgörs V75 på hemmabanan Halmstad och jag har hittat två drag.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.30. Halmstads lopp 9. 2) Kick the Dust Ås (Johan Untersteiner)

Femåringen gjorde nyligen årsdebut på Kalmar och hade tråkiga förutsättningar med bakspår och skitig bana. Han satt i kön 400 kvar men avslutade visslande och galopperade kort före mål. Klockan visade i underkant 1.12 sista varvet. Vann gjorde Go West Young Man som vann på Solvalla i onsdags. Från ett passande startspår över kort distans tror jag ”Jonte” blåser ned dem till slut.

Jag spelar 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.16. Halmstads lopp 11. 6) Caramelle T.T. (Fredrik Persson)

"Karamellen” är ett fint fyraårigt sto som har årsdebuten avklarad. Då pep hon till spets men verkade ofokuserad på uppgiften och blev passerad 600 kvar, men höll sedan sin fart som trea på 13,8/2140 autostart. Hon har lopp i kroppen och den här gången blir det dessutom open eye-huvudlag med hål i istället för helstängt. Slår det väl ut borde hon ha en hygglig segerchans i ett öppet lopp.

Jag spelar 50 VP.

I travkassan: 237 spel. +745 kronor.


67 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com