Sök
  • Magnus Blom

En rolig och en trolig liras i Kalmar

Tisdagen började hyggligt då segerlöse Taxi Out blev tvåa. Därefter svek Asso Errenne grovt och var inte körbar någon gång, medan Modern Times hamnade i femte ytter och trots 12,6/s.1000 i tredjespår och slutade fyra.


Nya tag där vi riktar blickarna mot Kalmar på kvällen.

Dagens spel 1: Spelstopp 20.14. Kalmars lopp 6. 13) Teton York (Dan Ottoson)

Sexåringen har aldrig vunnit på 37 starter, men såg helpigg ut som fastlåst senast i Kalmar. Kommer nu ut i en spårtrappa och ska dessutom köras med skor runt om, vilket såklart är ett minus. Loppet ser dck ihåligt ut och favoriterna har inte direkt övertygat på sistone. Han lär dela ut ett jätteodds och i så fall vill jag vara med på den dragningen.

Jag spela 50 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 20.36. Kalmars lopp 7. 6) Digital Races (Christoffer Eriksson)

Ett trreåringslopp med blott åtta hästar till start. Super Photo Kosmos-sonen har gjort tre starter i sin nya regi och tagit två segrar och en tredjeplats. Det hade förmodligen varit tre raka, men senast blev han fast i rygg på ledaren och såg ut att kliva över konkurrenterna sista biten trots att det gick 1.11,5/s.700. Trots 20 meters tillägg tror jag Christoffer sänder framåt och får överta ledningen och väl där ska spänningen vara över.

Jag lirar 100 VP.

I travkassan: 162 spel. +2834 kronor.

I kväll firar vi med pizza på det här stället...

77 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com