Sök
  • Magnus Blom

En minnesvärd lördag på många sätt

Lördagen den 29 augusti blir minnesvärd på många olika sätt. Ljungby IF och Lagans AIK vann båda på bortaplan. Min polare Kenneth ”Baggen” tog sin första seger som egen tränare på V75 med speldraget Manuzio Hanover. Full pott på V75 på andelsspelet.


Ljungby IF vann den svåra bortamatchen mot Sölvesborgs GoIF med 2–1 efter en krigarinsats. De tre poängen är ovärderliga och tyder på en stark lagmoral, där alla offrade sig helhjärtat och verkligen krigade i 90 minuter plus stopptid.

På fredag väntar Växjö Norra på Lagavallen. Ska LIF ta en ny hemmaseger och klamra sig fast i toppen?


Även Lagans AIK vann borta då de knäckte Åryds IK med 3–2. LAIK ledde med 3–0 i paus och imponerade med ett smart spel. De var hårt ansatta i andra halvlek efter två snabba hemmamål, men klarade anstormningen bra och åkte hem med tre poäng.

På lördag tar de emot serieledande Sölvesborg. Intressant.


Tottenham vann med 1–0 mot Birmingham. Bergwijn segerskytt i 90:e min. Känns bra inför PL-starten om två veckor.

Arsenal straffbesegrade Liverpool i Community Shield. Om någon var intresserad...


Kenneth ”Baggen” Haugstad har jag känt i 15 år. I januari drog han igång som egen tränare efter många år som lärling. Trots ett begränsat material har han gjort det bra och när Manuzio Hanover vann på Bergsåker var det en historisk seger då det var hans första som egen tränare. Samtidigt passerade stallet en miljon kronor inkört.

Bloggen ryggade och var med på liret. Oddset blev dock beskedligt då han gav 3.28 då han såg ut som en dröm. Verkar som fler och fler läser speltipsen. Kul då kassan växer.

I kassan. 91 spel. +1980 kronor.


Det blev även sju rätt på Hoddles Heta andelsspel. Gav inga mängder tillbaka, men det fanns potential till bättre avkastning. Ni som är sugna på att vara med framöver kan köpa in er på atg.se/icatierp . Välkomna.


Ska kika om jag hittar något speldrag till söndagens race. Håll utkik i morgon.

Trevlig kväll.164 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com