Sök
  • Magnus Blom

En härlig hockeydubbel liras

Det blev ett perfekt slut inför uppehållet av Hockeyettan Södra då jag åter prickade in Mörrum som vinnare. De betalade ut 2.27 mot Kalmar och 4–1-segern var aldrig i fara.

Nu har jag hittat en härlig hockeydubbel.


Dubbeln som jag hittat är uppdelad på två dagar.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.00. Troja-Hanhals över 6 mål (1.76) och Borås-Halmstad 2 (1.47). OBS! Den andra matchen spelas på söndag.

Troja leder serien halvvägs och har övertygat en hel del. Vad som talar för att laget kommer

ut heltaggat är att det blev förlust i premiären mot Hanhals med 2–3, efter förlängning. Gästerna spelar offensivt och det kommer att passa Troja som handsken om de har fart på rören och passningsspelet fungerar. Alla är tillgängliga för spel och laget kommer att coachas av Johan Benker då Roger Forsberg är sjukskriven i väntan på en hjärtoperation.

Hanhals doppade rejält innan uppehållet med bara en poäng på fyra matcher där de avslutade med 1–3 i baken hemma mot Tyringe. Det säger en hel del om deras status för dagen.

Trampar Troja gasen i botten från start och visar varför de leder serien ska det bli en klar hemmaseger.


Borås är sist i serien och kommer till spel med usel form med endast en poäng på de senaste sex matcherna. Innan uppehållet gick de på en rejäl mina mod Kallinge-Ronneby och föll med pinsamma 1–7. Laget läcker oroväckande mycket bakåt.

Halmstad kommer däremot med absolut toppform och som tagit 14 poäng på de fem senaste matcherna. De lirade i onsdags och vann lätt mot Tyringe med 5–2 och visade att den härliga offensiven består sedan SHL-meriterade Alexander Johanssons inträde i klubben. Den här chansen försätter inte Halmstad med rätt inställning.

Dubbeln ger 2.59.

Jag spelar 63 kronor.

I hockeykassan: 12 spel. +263 kronor.


81 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com