Sök
  • Magnus Blom

En dryg lax i vinst på speldragen

Fredagens topptrav med uttagningar till både Kriteriet och Oaks på Solvalla var en ren njutning att följa via datorn. Att det sedan blev lite plus i spelkassan var förstås en extra bonus.


Head Run var jag inne på skulle ta skalpen av obesegrade Elegant Ima - och det gick vägen. Robert Bergh sände sin adept till spets och sedan var dramatiken över. Oddset stannade på 4,93 och gick stadigt nedåt efter tränarens optimism innan loppet.

Comes With Age hade jag feeling för att han skulle kunna nypa en plats och det gick vägen. 37-taggaren avslutade vasst och blev trea och betalade ut 7.57 - tackar.

Spelkassan utökades med en dryg lax eller 1055 kronor.

Idag riktar vi blickarna mot Hudiksvall och idylliska Hagmyren som står som värd för veckans V75-omgång.

Ni som är sugna på att vara med på ett andelsspel kan köpa in er på Hoddles Heta som finns på atg.se/icatierp.

Jag har hittat tre drag som kan ge lite tillbaka med klaff på vägen.

Speldrag 1: Spelstopp 16.42. Hagmyrens lopp 6. 10) Princess S.W. (Stefan Persson).

Halmstadtränaren Peter Untersteiner skickar upp en häst de 80 milen till Glada Hudik och det är förstås i angeläget ärende. Han anlitar kollegan Stefan Persson som utvecklats enormt som kusk under året och nu tillhör det övre skiktet i landet. Senast kördes hon till spets och fick ge sig på linjen mot speedkulan Wild Love, trots 1.12 sista varvet. Med en offensiv styrning borde hon åtminstone sluta bland de tre främsta.

Jag stöttar med 50V och 100P.

Speldrag 2: Spelstopp 17.50. Hagmyrens lopp 9. 3) Buzzer Beater (Per Linderoth).

Femåringen har äntligen fått ett bra läge och i det här loppet ser det ut att bli högt tempo, vilket han är kraftigt gynnad av. I senaste starten flög han fram till seger efter en sisuladdad spurt. Då gick han barfota runt om och nu blir det bara barfota fram. En plats finns inom räckhåll.

Jag nöjer mig med 30V och 70P.

Speldrag 3: Spelstopp 18.42. Hagmyrens lopp 11. 3) Electric Storm (Mattias Djuse).

Den sexårige valacken är stark och passar perfekt över den långa distansen. Med två lopp i kroppen borde toppformen vara nära och nu har han dessutom fått ett bra utgångsläge.

Jag spelar 50VP.

I kassan: 108 spel. + 2772 kronor.


Blir det fler laxar i spelkassan? Tre drag spelas hur som helst på Hagmyren.

76 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com