Sök
  • Magnus Blom

En bra måndagskväll: Från iskall till full pott på V64

Sedan jag började som spelläggare på atg.se/icatierp i samband med midsommarhelgen 2020 har det gått bra. Men de sista månaderna har det varit trögt som sirap för att få full pott – fram tills i går.


I juli drog jag in 955 000 kronor på Hoddles Heta på V75 i samband med Axevallas storhelg. Det rekordet slog jag i september då det blev 1.2 miljoner kronor inspelat på Färjestad. Det har även blivit en dle andra sjuor som gett skapligt tillbaka.

Men de sista tre månaderna har det varit som jag trampat i kvicksand. Det har inte spelat någon roll vad jag hittat på - det har blivit fel - och jag har misströstat en smula och känt mig helt iskall.

Jag vet dock att det krävs tålamod i den här branschen och i går betalade det sig,

På V64 i Halmstad - där det var en jackpot som lockade - snodde jag ihop en rad innehållande 25 andelar för 110 kronor. 71 stycken, kända och okända, var med på tåget och fick drygt 5400 tillbaka. Totalt drog jag in drygt 385 000 kronor.

Jag frångick mina principer och singlade Adrian Kolgjini med 12) Viva La Vida Face i V64-4 trots ett iskallt spår. Han brakade dock till ledningen på första långsidan och sedan var spänningen över.

Vi satt med tre streck i sista och där vann också Kolgjini junior med Don Cash och sexan betalade 111 598. 5 rätt gav 726 (23) och 4 rätt 53 (166)

Det var många som hörde av sig under gårdagen och gratulerade till vinsten.

Sådant sporrar, förstås, men jag vill i min tur tacka er som är med och köper andelar. Utan er medverkan hade det inte blivit några slagkraftiga system. Som jag sagt ett otal gånger - i spel gäller det att ha tålamod och en gnutta tur.

En del undrar hur ofta jag lämnar in andelsspel: Svaret är varje gång det är V75. På V86 sker det i samband med jackpot vilket även gäller på V64. Så håll utkik om ni vill vara med på ett hörn.


Att sedan Tottenham avancerade i FA-cupen efter 4–1 borta mot Wycombe förgyllde min måndagskväll. Målen gjordes av Ndombele 2, Bale samt Winks. I nästa omgång väntar Everton borta. COYS!65 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com