Sök
  • Magnus Blom

Draget avgör om det blir oxfilé eller fiskpinnar till middag...

Trav är något som ligger mig varmt om hjärtat och det var farsans ”fel”. Som yngre åkte Gösta omkring på banorna Skellefteå, Umeå och Boden och skaffade intryck och han var en grym historieberättare.

Tyvärr finns han inte längre med oss sedan drygt tre år, men minnena består.

En av farsans styrka inom travet var att han var grym på att hitta högoddsare.

I lördags visade jag att arvet gått vidare då Vien Ici vann som Dagens drag till 28 ggr för Ulf Ohlsson. Ni är några som hört av sig och tackat för tipset - det inspirerar.

Idag riktar jag blickarna till Gävletravet som kör lunchtrav.

Min gode vän sedan många år Kenneth ”Baggen” Haugstad, som blev egen tränare vid nyår efter många framgångsrika år som lärling, avgör om det blir oxfilé eller fiskpinnar till middag.

Dagens drag: Hittar vi i lopp 5 på Gävle i 4) Talos (OBS! Spelstopp 13.47). Femåringen återkom senast efter 21 månaders frånvaro och avslutade med ett slutvarv efter 1,14,5 där ”Baggen” på förhand utlovade ett passivt lopp. Intrycket som trea var bra och nu ställs han mot småljummet och borde han vara högaktuell. Krävs det knallar han garanterat en 1.14-tid och oddset borde bli skapligt. Håll igång, ”Baggen”!

Glada miner även efter Gävlestarten med Talos. Här samspråkar Magnus Blom och Kenneth ”Baggen efter dennes andraplats i Travderbyt med Heavy Sound 2016. Vem som vann? En viss Readly Express.

70 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com