Sök
  • Magnus Blom

Dan-Åke fixar julklapparna...

Kusktalangen från Danmark, den Halmstadstationerade lärlingen Victor Rosleff, brakade till spets med Zanna Jet på Åby i onsdags och sedan var spelet hemma till 3.48. Tyvärr gick det inte lika bra för Comes With Age på Solvalla som satt i kön och galopperade i slutkurvan som chanslös. Plus totalt., trots allt.


Det är tre veckor kvar till julafton och det börjar bli dags för en del att handla julklappar. Idag har jag hittat ett drag som ska finansiera den biten.

Dagens spel 1: Spelstopp 20.56. Kalmars lopp 8. 7) Jeans´n Passion (Dan-Åke Olsson)

Kalmaramatören Dan-Åke Olsson har under lång tid haft en förmåga att plocka fram fina travare. Nu har ytterligare en på gång i Maharajah-dottern Jeans´n Passion, som senast provade lyckan i V75 där hon slutade fyra efter en sisuladdad spurt. Då testades hon barfota, men gången innan gick hon med skor och satt då fastlåst och såg dunderfin ut. Så skotvånget som råder ska inte påverka henne negativt.

Loppet ingår i Diamantstoet med 110 000 kronor i förstapris och en final i samband i mellandagarna på Solvalla så lita på att delägaren är segersugen. Prickar Danne rätt och får täten tror jag övriga bara får se den breda ryggtavlan på den ljusblå dressen med de vita korslagda axelskärpen. Från andra positioner är det en hygglig chans.

Håll igång, Danne!

Jag hugger till med 100V och 100P.

I travkassan: 180 spel. +2852 kronor.

Bloggen litar på att Dan-Åke Olsson fixar julklapparna i år. Foto: Fotoakuten.se

65 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com