Sök
  • Magnus Blom

”Charmtrollet” vann - idag hänger allt på vädret...

Ibland målar jag upp ett löpscenario om hur det kommer att se ut när bilden lämnar fältet. I går stämde det till punkt och pricka - då blir man extra nöjd.


Gårdagens spel var Charm tillsammans med Kenneth ”Baggen” Haugstad på Eskilstuna. Som väntat drog han till spets, fick bestämma tempot och gled undan säkert till slut. Oddset blev 4.82 och platsen betalade 1.58. En bra vinst.

Det är en del som hör av sig till bloggen via telefonsamtal, sms eller via chatten på facebook och tackar för tipsen. Sådant värmer - och inspirerar.

Nytt speldrag i kväll på Solvalla. Om det går in? Det hänger på vädret...

Dagens spel: Spelstopp 21.03. Solvallas lopp 8. 6) Global Weather (Magnus Jakobsson)

Åtta starter och fem vinster. Färjestadstränaren Magnus Jakobsson har fått fram en segermaskin i femårige Global Weather. Att det inte blivit fler starter beror på att han blev framhalt i fjol och fick inflammation på skelettet. Comebacken på Eskilstuna var i billig konkurrens, men han vann med ”halva upploppet” efter 1.12/s.700. Med lopp i kroppen borde formen vara framflyttad och löser det sig bara någorlunda från läget bakom bilen kommer han garanterat att dyka upp på målfotot - kanske till och med allra längst fram.

Jag spelar 50 V och 100 P.

I travkassan: 135 spel. + 1828 kronor.

Idag litar jag på Magnus Jakobsson och Global Weather. Foto: Stall Magnus Jakobsson.

44 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com