Sök
  • Magnus Blom

”Bullen” lämnar Ljungby IF – klar för Guddarps IF

Till helgen selas de sista lokala kvalmatcherna för säsongen. Men redan nu är Silly season igång för fullt. Ett lag som redan har skaffat ett bra nyförvärv är division 5-laget Guddarps IF, som värvar från storebror Ljungby IF.


Den som är klar för ”Giffarna” till kommande säsong är mittfältaren Filip "Bullen" Ekholm, som förstås blir en prima förstärkning. 28-åringen kommer senast från division 3-spel med LIF och har dessförinnan även spelat i Grimslöv/Västra Torsås. Sin fotbollsuppfostran har han fått i Ryssby IF.

- En drömvärvning för oss då det är en spelare som kan användas på många positioner och levererar hög kvalité på samtliga positioner han spelar på. En sann krigare som passar väl in i det format man vill beskriva en riktig Giffare. Diskussionerna med "Bullen" gick väldigt fort och det är väldigt kul när spelare själva hör av sig tidigt och vill spela i vår förening, hälsar sportgruppen på Guddarps facebooksida.


Uppgifter till bloggen hälsar att det kan bli ytterligare spelare från LIF som lämnar för spel i Guddarp. Namn som ryktas är Eric Bengtsson, Erik Johannesson samt Simon Sjöstrand, som samtliga har spelat för Giffarna tidigare i karriären.


Känner ni till något som händer under Silly Season i den lokala fotbollen? Mejla gärna i så fall till 480blom@telia.com.

Filip ”Bullen” Ekholm hälsas välkommen till Guddarp av tränaren Daniel Sumiqi. Foto: Guddarps IF

151 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com