Sök
  • Magnus Blom

Bollen är rund - och nu då, Olle!

En underbar helg är över.

Nu är det dags för en ny vecka att ta vid.


I söndags visade det sig åter att bollen rund, speciellt i Premier League.

Leicester–West Ham 0–3.

Ett obesegrat Leicester klappar igenom på hemmaplan mot West Ham.

Manchester United–Tottenham 1–6.

MU gör 1–0 på straff i andra minuten. Sedan är det öppna spjäll bakåt, något som Spurs utnyttjar skoningslöst. Kane 2, Son 2, Ndombele, Aurier nätade för gästerna.

Visst, MU fick ett rött kort vid 1–2, men jag tror inte det hade spelat någon roll. Spurs hade fyra matcher i veckan och vann tre av dessa - imponerande. Det verkar som busschauffören Mourinho fått stil på gänget och synar man truppen i sömmarna är den riktigt bred. Lagdelen som känns en smula osäker är backlinjen, men hittills har den fungerat bättre än väntat.

Aston Villa–Liverpool 7–2.

Om Tottenhams bortaseger var en skräll - vad ska man då säga om Villas överkörning av mästarna Liverpool? Dessutom - sju mål framåt. Och efter landslagsbreaket stundar det derby borta mot nuvarande tabellettan Everton. Mycket intressant att se hur Klopp hanterar den här situationen.


This Is Alex slutade tvåa på Solvalla och gav ett litet plus i kassan.

Kvällen riktar vi mot Mantorp.

Dagens spel 1: Spelstopp 21.15. Mantorps lopp 9. 3) Olle Då (Stefan Persson)

Vasse ”Steffo” flyttar fram sina positioner mer och mer som catchdriver. Han provade Olle Då, som tränas av Roger ”Smulle” Pettersson, senast och slutade trea. Den här gången står han till för ledningen och väl där biter fyraåringen ifrån sig väl. Det ser ut en klassisk spets-och -slut-seger.

Jag spelar 100 VP.

I kassan: 132 spel. +1788.122 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com