Sök
  • Magnus Blom

Bloggen får bevaka Troja - från loge 1

Det har gått drygt två veckor utan en rad om IF Troja-Ljungby i bloggen. Och det har märkts på intresset, då många hört av sig och undrat varför jag inte skriver om dem längre. Men, nu kan jag meddela att det blir ändring på den punkten efter ett positivt samtal med klubbens ordförande Arto Lassila.


I slutet på augusti fick blomkollen.com beskedet av Trojas klubbchef Daniel Håkansson att de inte kunde släppa in mig på arenan för att bevaka Trojas träningsmatcher på grund av rådande restriktioner.

Därmed var det meningslöst för bloggen att bevaka Trojas träningar och annat smått och gott för att skildra vad som händer i föreningen.

Men idag kom det ett telefonsamtal från Trojas ordförande Arto Lassila då bloggen precis hade bänkat sig i Ljungby Arena för att kika på dagens träning.

Lassila meddelade att jag var välkommen till loge 1 för att följa Trojas matcher. I alla fall tills vidare. Förhoppningen från hans sida var också att jag skulle få en ackreditering framöver.

– Jag vill ju att det skrivs om Troja så mycket som möjligt och då fyller du också en viktig funktion, menade Trojas ordförande.

Bloggen tackar för initiativet och kommer att vara på plats på söndag då Troja möter Visby/Roma.

Dagens träning?

Ovanligt tyst och lugnt, faktiskt. Troligen beroende på att tränaren Roger Forsberg var hemma i Östersund för en rutinkontroll av hälsan, men ska tydligen dyka upp i morgon. Assisterande tränaren Johan Benker ledde träningen.

På spelarsidan saknades Tim Bothén (halsont) och Emil Ericsson (sjuk). Simon Wester utgick efter blodvite på hakan. Det var troligen ingen större fara.

Trojas nästa träningsmatch är borta mot Kristianstad på onsdag.


Trojas ordförande Arto Lassila har ordnat så att bloggen får utnyttja loge 5 för att se Troja.

654 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com