Sök
  • Magnus Blom

Blandade speldrag till Rommes V75-tävlingar

Speldragen på Kalmar i torsdags var aldrig aktuella. Teton York smögs invändigt och tillhörde det slagna fältet. Digital Races var överlägsen i sitt lopp, men Christoffer Eriksson överforcerade sin adept i första sväng och galoppen kom som ett brev på posten.


Det går inte att gräva ned sig alltför mycket efter några felspel utan det gäller att komma upp på hästen igen.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.20. Rommes lopp 5. 6) Gandalf Jaam (Jonas Moberg)

Fyraåringen kommer med två raka spetstriumfer och formnålen är i zenit. Han hade springspår även senast och då prickade Jonas klockrent och satt i spets på kommandot-ordet ”kör”. Jag intervjuade Färjestadstränaren till Travcash (https://travcash.se/v75-tips/infor-v75-14-11-moberg-tillbaka-i-hetluften-jag-kommer-ge-jarnet-fran-start/) och han var uppåt värre angående chansen, speciellt om han skulle hitta till spets.

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 18.20. Rommes lopp 10. 2) Dream Creation (Örjan Kihlström)

Fyraåringen var ute förra lördagen och kom med en rykande avslutning men hade för långt fram och fick nöja sig med tredjeplatsen. Formintrycket var dock strålande och klockan visade 1.11/s.700. Den här gången svingar sig Örjan Kihlström upp i vagnen och läget blev perfekt bakom bilen och den långa distansen har han hanterat bra tidigare.

Jag spelar 100VP.

I travkassan: 164 spel. +2534 kronor.


76 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com