Sök
  • Magnus Blom

”Baggen” lägger på Charmen...

Taxi-resan förra veckan blev inställd då Taxi Out och Jörgen Sjunnesson inte levererade som önskat. När han fick överta ledningen såg det riktigt bra ut då samtidigt favoriten försvann, men han vek in årorna tidigt och blev slagen på ritsen om sista totoplatsen.


Inga speldrag sedan dess. Varför? Jo, helt enkelt därför att ingen av mina ”bevakningshästar” har synts till i startlistorna och jag vill gärna ha torrt på fötterna när jag bjuder på mina speldrag.

Dagens spel: Spelstopp 21.22. Eskilstunas lopp 11. 3) Charm (Kenneth Haugstad)

I kväll litar jag på min polare ”Baggen”, som selar ut sin delägda Charm i ett passande stolopp. Hon är som blixt bakom bilen och bör fronta utan problem och väl där bör hon få styra tempot då jag inte hittar någon konkurrent som vill syna henne. Inför kvällens uppgift är hon uppåt i jobben och ska dessutom utrustas med urryckare för första gången. När hon testades med det i jobb small det bara till och effekten blev den rätta. Jag tror dock inte ”Baggen” behöver använda den extraväxeln. Hela vägen!

Jag spelar 100 VP.

I travkassan: 134 spel. +1388 kronor


Bloggen tillsammans med ”Baggen”.

45 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com