Sök
  • Magnus Blom

”Baggen” fixar även en trerätters...

Att hänga på ett formstall är en sliten klyscha inom travet.

En som har fart på kusarna i sitt stall är Kenneth ”Baggen” Haugstad, som i tisdags bokförde sig för en dubbel på Gävle och gjorde så att det blev oxfilé istället för fiskpinnar.

Idag plockar den formstarke gutten ut en duo på Solvallas lunchtävlingar och jag har stor tilltro till en av dem som får fixa så att det blir en trerättersmiddag. Det är ju trots allt fredag.

Dagens drag: Lopp 3. 9) Ganette Am. Fyraårsmärren gjorde comeback efter lång vila senast på Mantorp och fick ett passivt upplägg av ”Baggen”, som hamnade invändigt. Hon gick i mål till synes obrukad och allt har varit till belåtenhet i träningen efteråt. Loppet har fört henne framåt en hel del och uppgiften ser tilltalande ut på förhand. Bakspår är alltid vanskligt, men med klaff på bitarna blir hon inte lätt att stå emot.

Att ”Baggen”, som för övrigt gör debut som expertkommentator på måndag i ATG-live i samband med E3-kvalen i Örebro, tror på sin adept framgår av att han spikat henne i tipsen han levererar till rikstoto.no.

I kassan: 5 spel. +3203 (om man lagt en hundring vinnare).


Det travas även under kvällen på olika banor runt om i landet. Hittar jag något intressant återkommer jag under eftermiddagen. Håll utkik!

58 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com