Sök
  • Magnus Blom

”Att våga är att göra”

Har varit en hygglig start på veckan. Måndagens speldrag Karibean Dreams spurtade vasst och knep ett andrapris och det gav en dryg hundring netto i kassan. Och i går vann Tottenham över rivalen Chelsea i ligacupen efter straffar.


Karibean Dreams blev det mycket surr om i atg-live och oddset bli lite tunnare än beräknat. Hon visade toppform med en vass spurt och snart spräcker hon segernollan.

I kväll riktar jag blickarna mot Solvalla.

Dagens spel 1: Spelstopp 21.26. Solvallas lopp 9. 1) Speedy Tilly (Per Lennartsson)

Ingen seger på sex starter i år, men det är bara en tidsfråga innan Robert Berghs femåring får äntra vinnarcirkeln. Avslutningen senast klockades till 10,5/s.700 och han gick i ultrafart över upploppet men hann inte riktigt fram. Försvarar skicklige Lennartsson upp ledningen lär dramatiken vara över.

Jag skickar in 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.51. Solvallas lopp 10. 10) Martha Zon (Magnus A Djuse)

Ett lopp för de treåriga stona som inte kvalade inte till Oaks-finalen. De har slagit varandra huller om uller och det är inte mycket som skiljer dem åt. En som i alla fall kommer med formen på topp är Martha Zon, som suttit fast i tre raka lopp. I kväll blir det dessutom en jänkarvagn. Med tanke på den trista raden lär hon bli härligt bortglömd.

Jag lirar 50 VP.

I kassan: 126 spel. +1836 kronor.


Tottenham är klart för kvartsfinal i ligacupen, men det satt - som väntat - hårt åt mot rivalen Chelsea. 0-1 i paus blev 1–1 genom Lamela med drygt fem minuter kvar. Sedan var Spurs kliniska i straffläggningen och vann den med 5–4.

Redan i morgon är Tottenham i farten igen. Då väntar Maccabi Haifa i EL-kvalet. Hoppas spelarna hinner ladda om i det tuffa spelschemat, där Son redan hunnit bli ett ”offer” och är borta 3–8 veckor med en sträckning.

På söndag väntar en tuff bortamatch mot Manchester United i PL

Räknar kallt med att det kommer att ske ännu en VAR-granskning.

Förhoppningsvis till vår fördel.

To Dare Is To Do (”Att våga är att göra”).


56 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com