Sök
  • Magnus Blom

30 starter utan seger - nu kan det vara dags

Veckan har fortlöpt som vanligt och vi har en spännande helg att se fram emot då fotbollsserierna ska avgöras. Dessutom har vi åter en jackpot på V75 med 37 miljoner kronor att dela på.


Idag ska jag hjälpa kanal75 med att skriva lite trav. Alltid kul att få göra något man tycker är roligt.


I onsdags gjorde Speedy Tilly sitt och vann, vilket gjorde att det blev plus i kassan eftersom Martha Zon var iskall. Här slog de på skorna bak och hon var inte i närheten av sin rätta kapacitet. Det är nackdelen med att lägga tidiga lir.

Idag lirar jag på lunchen en segerlös märr som blir kuskförstärkt. På kvällen har jag hittat en stenhård märr som är på jakt efter 200 000 kronor med en formtoppad kusk i vagnen.

Dagens spel 1: Spelstopp 14.10. Axevallas lopp 6. 10) Addiction (Magnus Jakobsson)

En som jag jagat på sistone är Addiction, som efter 30 segrar fortfarande är utan seger. Men det är bara en tidsfråga innan nollan spräckas, då formen är helt på topp. Idag är hon dessutom rejält kuskförstärkt med Magnus Jakobsson. Senast på Mantorp fick hon ett fint lopp i fjärde ytter och såg ut att gå mot segern, men blev avslagen kort innan mål av en som liftat med i rygg.

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 20.56. Kalmars lopp 8. 9) Milady Grace (Johan Untersteiner)

Jag trodde mycket på Milady Grace i derbystoet, men hon fick stryk med emaljen av stallkamraten Diana Zet efter ett lopp utvändigt om vinnaren. Den Daniel Redén-tränade märren är en tuffing som den här gången får Johan Untersteiner i vagnen. ”Jonte” är formtoppad och bokförde sig för en femling i går på Åby. Han löser den här uppgiften och kör in ytterligare 200 000 kronor till stall Zet.

Jag lirar 100 VP.

I kassan: 128 spel. +1858 kronor.


I morgon är det dags för seriestart för IF Troja-Ljungby. Återkommer med sista nytt inför bortamatchen mot Hanhals från Kungsbacka då jag ska ned och kika


Tottenham har vaknat till liv. I en märklig match körde de över Maccabi Haifa och vann med 7–2. Laget är också klart för kvartsfinal i ligacupen, där lotten utföll enligt följande: Matchdagar är 22 eller 23 december.

Stoke-Tottenham

Brentford-Newcastle

Arsenal-Manchester City

Everton-Manchester United


På söndag väntar Manchester United-Tottenham med kick off 17.30. Blir förhoppningsvis en bra avslutning på helgen. COYS!29 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com