Sök
  • Magnus Blom

Ännu en ex-trojan till Danmark

Trion Alexander Edström, Anton Johansson och Mattias Åkesson ska nästa säsong spela i danska Herlev. Nu är det klart att ytterligare en ex-trojan ska spela i den danska ligan.

Näste spelare som ska spela i den danska högsta ligan är backen Jonatan Nielsen, som gjort klart med spel i Rödovre Mighty Bulls där det är meningen att han ska få en stor roll, inte minst i power play.

I Lokal Nytt uttalar sig sportchefen följande om nyförvärvet.

“Han producerer ret godt af en back på det niveau. Han laver omkring 24 point i Sverige, og er en stor back, som på trods af sin størrelse er god på jernene,” siger Rødovres sportschef, Jørgen Illemann. 

“Han er en god powerplayspiller og god på toppen,” siger Illemann, der sammen med RMBs træner, Thor Dresler har set masser af video igennem for at vælge den helt rigtige back. 

Med to udenlandske backer på det endelige holdkort kan det være at Rødovres onde akilleshæl, powerplayspillet, måske bliver til en af styrkerne i år. 

“Vi har mange gode defensive backer i klubben, men nu får vi en mere, der også er stærk offensivt. Han kommer til at skulle styre powerplay på blå linje og sætte de andre op, men han kan også afslutte selv,” understreger Jørgen Illemann.

26-årige Jonatan är en hårdskjutande back som har representerat Troja i sju säsonger.

Moderklubben är Gislaveds SK.96 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com